Erhvervscenter hos Autohuset Vestergaard - Ford i Horsens, Kolding og Odense S

Om Autohuset Vestergaard A/S erhverv

Autohuset Vestergaard Erhverv hjælper virksomheder med, at opfylde netop deres behov og vi finder altid den optimale transportløsning til netop din virksomhed.

Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores engageret team af rådgivere her for at hjælpe dig med, at finde præcis den løsning, der matcher dine behov – og vi kan garantere at du vil få samme hjælp og service uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.


Vores Erhvervsafdeling har adgang til et kæmpe lager af nye og brugte Ford person- og varebiler, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder et fremragende udvalg af alle de populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering. Skulle dette ikke være tilfældet, kan vi altid bestille bilen, så den opfylder dine individuelle behov.

Vores erfarne team vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtig finansieringsløsning som passer til din virksomhed. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende muligheder – uanset om det er kontant køb, finansiering eller leasing – og hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. For at gøre det så stress-fri som muligt for at købe din nye bil (er) vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:


  • Testbiler til demonstration for din virksomhed
  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælp med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Håndtering af dine byttebiler
  • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatnings oplysninger
  • Information omkring opbygning, indretning mm.


Hvis du vil vide mere om, hvordan Autohuset Vestergaard A/S Erhverv kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede rådgivere. Kontakt din lokale Autohuset Vestergaard Ford filial her - Horsens, Kolding og Odense S

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/S


Anmeldelser