Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
Covid-19 info Autohuset Vestergaard

COVID-19 info: Vi holder igen som normalt i alle vores afdelinger - både i salgsafdelingerne og værkstedet

Hos Autohuset Vestergaard tager vi udviklingen af Corona-virussen i Danmark meget seriøst.

Derfor vil vi gerne gøre dig som kunde opmærksom på, at vi sammen tager alle forholdsregler, så det er trygt og sikkert at aflevere din bil hos os, i forbindelse med service eller reparation, de kommende uger.

Dette betyder, at du stadig vil kunne opleve samme gode betjening og service i alle vores afdelinger, men at der dog kan forekomme nedsat bemanding.

Vi tager naturligvis vores kunders og medarbejders trivsel, sundhed og velvære meget seriøst, og følger myndighedernes anbefalinger ligesom vi løbende tilpasser vores indsats.

Vi forsøger i videst muligt omfang at begrænse risikoen for smitte. Ligeledes opfordrer vi til, at du kontakter os via telefon og e-mail inden du besøger os i butikken.

For at du kan føle dig helt tryg - og for at mindske en eventuel smitterisiko i forhold til prøvekørsel af biler, gør vi hos Ford vores yderste for at passe på dig. Derfor har vi skærpet vores klargøring af testbilerne.


Vi har på baggrund af dette besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en tryg kontakt med os:

 • Du kan aflevere din nøgle i vores nøgleboks, hvis det ønskes, hvorefter vi sørger for at lave bilen og sender dig et Gratis Video Check, hvis der er noget ud over det som er aftalt.
 • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.
 • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger i denne tid handsker og din bil samt nøgle afsprittes på alle berøringsflader inden overlevering.
 • Vi har skærpet vores klargøring i forhold til testkørsel, så du som kunde kan være sikker på, at alle bilens berøringsflader, herunder bilnøgle, rat, gearknop, håndbremse, ind- og udvendige dørhåndtag, trykskærme samt andre knapper omkring førerpladsen, er omhyggeligt afsprittet.
 • Vi tilbyder fri afbenyttelse af håndsprit i alle afdelinger og vi beder dig spritte dine hænder af ved ankomst.
 • Vi giver ikke længere hånd men byder stadig velkommen med et smil.
 • Vi holder en vis afstand i det fysiske rum – både mellem kollegaer og kunder.
 • Er der flere hold kunder i butikken der ønsker at se samme bil bliver det gjort i hold.
 • Vi er online tilgængelige. Ønsker du ikke at besøge vores fysiske butikker kommer vi gerne til dig. Enten via en online fremvisning på Facetime, Skype eller via en prøvekørsel hjemme på din privat adresse. 


Vi holder åbent og står klar til at hjælpe dig, både fysisk og digitalt 

Er du på udkig efter ny bil, så står vi klar til at hjælpe med råd, vejledning og fremvisning, med de anbefalede forbehold. 

 • Vi har åbent på vores chat til kl. 22.00. Find os på chatten ved at klikke her.
 • Vi kan lave en digital fremvisning af bilen med Skype eller Facetime. Vi kan også komme hjem til dig og vise bilen frem.
 • Du kan få en digital bilvurdering af din bil (vælg "Beregn byttepris" herunder)

Desuden;

 • Bliver bilerne som er udstillet i butikkerne samt bilerne der bliver brugt til prøvekørsler ofte sprittet af.
 • Har vi selvfølgelig håndsprit fremme i alle vores afdelinger, vi giver ikke hånd og vi holder afsted både til jer kunder og vores kollegaer. 


Få din bil på værksted uden fysisk kontakt med vores ansatte

Du vil som kunde have mulighed for at aflevere din bilnøgle i vores nøgleboks, nøgleindkast eller lignende, uden for vores værksteder, såfremt du ønsker dette.

Når vores teknikere kører din bil ind på vores værksted, så benytter de handsker, så de ikke kommer i kontakt med bilens rat, gearknop eller dørhåndtag.

Vi vil ligeledes have mulighed for at kunne aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.

Ønsker du at benytte denne løsning, så kontakt dit nærmeste værksted.Skulle du have spørgsmål, så kontakt os endelig på tlf. 63 13 41 40

Kontakt osSe flere nyheder

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/SAnmeldelser