Ford-værksteder udvider palletten med reservedele til andre bilmærker

12-10-2017

Autoriserede Ford-værksteder i hele Europa får snart adgang til Omnicraft reservedele til andre bilmærker.

Med introduktionen af Omnicraft i hele det europæiske Ford-netværk er det første gang i 40 år, at Ford lancerer et nyt reservedelsmærke. Med Omnicraft fuldendes Fords resevedelspallette, og gør Ford-værkstederne i stand til at udføre kvalitetsreparationer til konkurrencedygtige priser på andre bilmærker. Omkring 2.000 sliddele til de mest almindelige reparationer vil være tilgængelige, og programmet vil løbende blive udvidet.

"Ford har attraktive biler, og mange af vores forhandlere tager konkurrerende bilmærker i bytte ved en handel. Disse biler har forskellige vedligeholdelsesbehov, der skal udføres, før bilen videresælges på brugtbilsmarkedet, og vi ønsker at sikre, at vores forhandlere også har adgang til reservedele til disse biler, leveret af os, " udtaler Janne Kämäräinen, Administrerende Direktør hos Ford Motor Company Danmark.

Ved opstart vil de mest efterspurgte dele, herunder oliefiltre, bremseklodser og -skiver, startere og generatorer være til rådighed. I de kommende måneder vil Ford udvide programmet til også at omfatte luftfiltre. På længere sigt vil Ford kunne tilbyde langt størstedelen af de mest benyttede reservedele til biler, uanset mærke.

For egne ældre biler tilbyder Ford originale dele samt Ford Motorcraft reservedele som et mere økonomisk alternativ til ældre Ford-modeller. Det brede Motorcraft-program tilbydes den prisbevidste kunde med en ældre Ford og dækker over både service, reparationer og dæk.

Ved lanceringen vil Omnicraft-dele være tilgængelige hos mere end 4.000 Ford forhandlere fordelt på 11 markeder i Europa.

Omnicraft vil blive lanceret i Danmark i slutningen af oktober.

Læs mere på Ford Danmark pressecenter

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/S