Ford C-MAX suveræn vinder af Årets Brugtbil 2017

Den dynamiske og holdbare C-MA

29-03-2017


Juryen bag den velansete kåring Årets Brugtbil har kåret Ford C-MAX og Grand C-MAX (2010-15) som årets bedste brugtbilskøb. Fords C-MAX-modeller bryder rekorden og vinder titlen med det højeste antal point i kåringen nogensinde, og juryen lægger især vægt på Fords duo af MPV-model C-MAX er en komplet pakke med dynamiske køreegenskaber, praktisk indretning og høj driftssikkerhed.

For tredje gang siden 2008 løber Ford med sejren i den danske kåring Årets Brugtbil, som hvert år kåres af en jury bestående af 18 motorjournalister og brugtbilseksperter samt en afstemning for Facebook-brugerne. I 2008 blev Ford Mondeo (årgang 2004) Årets Brugtbil og i 2009 gik titlen til Ford Focus (årgang 2005). I 2017 kæmpede fem finalister om titlen, men ingen af den andre kunne matche kvaliteterne ved Ford C-MAX og i 2017 er Årets Brugtbil den anmelderroste, dynamiske og praktiske Ford C-MAX/Grand C-MAX årgang 2010 til 2015. Fem modeller kæmpede om titlen – ingen af de andre kunne matche kvaliteterne hos den velkørende Ford, som i sidste ende løb med sejren.

Ford C-MAX er ikke alene den første MPV, der vinder den velansete titel. Den er også den bilmodel, der har fået det højeste antal point nogensinde i kåringen. Med hele 240 point er der langt ned til den nærmeste konkurrent på andenpladsen, som fik tildelt 115 point.

Ford C-MAX imponerer juryen på samme måde, som den imponerer kunderne. C-MAX er et multitalent. Titlen er en anerkendelse af, at C-MAX-modellerne er noget særligt, hvor man som kunde får høj funktionalitet, klassisk MPV-rummelighed og på samme tid en stor dosis køreglæde og -sikkerhed. I 2010 testede Euro NCAP C-MAX/Grand C-MAX til højeste karakter i crashtest*. At man kan vælge mellem den kompakte C-MAX med fem sæder og den fleksible Grand C-MAX med praktiske skydedøre og mulighed for syv sæder har også stor betydning.

”Ford C-MAX er det p.t. mest interessante brugtbilskøb. Du får en fleksibel indrettet familiebil, der har god plads til hele familien til en meget attraktiv pris. Samtidig har C-MAX vist sig at have meget få fejl i FDM’s brugtbilstests. Velkørende, veludstyret og med et bredt udvalg af velfungerende benzin- og dieselmotorer," lyder vurderingen fra Karsten Lemche, journalist fra FDM's medlemsblad Motor.

Ford C-MAX og Grand C-MAX blev allerede i starten mødt med anerkendelse. Den blev kåret som Årets Bil i Danmark i 2011 af foreningen for danske motorjournalister MKD.

Styrke og holdbarhed

I Danmark er der solgt cirka 9.000 C-MAX og Grand C-MAX siden lanceringen af den anden generation i 2010, og i motorrummet har mange af de danske biler den prisvindende EcoBoost-benzinmotor på 1 liter, en både stærk og økonomisk motor, der passer godt til bilen.  

Juryen påpeger, at Årets Brugtbil skal være godt skruet sammen og et godt køb, og at ejeromkostningerne samtidig skal være lave. Kombinationen af C-MAX’ holdbarhed og Ford-forhandlernes lave reservedels- og serviceomkostninger har også stor betydning i kåringen. Ford-forhandlerne tilbyder blandt andet Prismatch, som er en ordning, hvor forhandleren matcher officielle tilbud fra uautoriserede værksteder.

Gense afsløringen af Årets Brugtbil 2017 i TV2’s populære morgenprogram Go’ Morgen Danmark her til morgen, den 29. marts.

Læs meget mere om kåringen af Årets Brugtbil, som Bilbasen står bag.

Har Ford C-MAX vakt din nysgerrighed? Læs om den nyeste C-MAX her

Kontakt os Bestil prøvekørsel

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/S