Ford Motor Company er en af verdens mest etiske virksomheder

For 8. år i træk

20-03-2017

Med sit fokus på at være en ansvarlig virksomhed, er Ford Motor Company for ottende gang i træk blevet tildelt titlen som en af verdens mest etiske virksomheder af Ethisphere Institute.

Fords engagement i menneskerettigheder, sikre arbejdsmiljøer og et program som Partnership for a Cleaner Environment, der har været med til at tilskynde bæredygtighed hele vejen op gennem Fords forsyningskæde, er blandt de elementer, som er medvirkende til at Ford igen-igen er at finde på listen over de mest etiske virksomheder i verden.

Desuden strækker Fords etik sig til leverandørerne. Ford sørger for at opretholde langvarige relationer med leverandører gennem et aktivt samarbejde. Træning og evalueringer tilbydes jævnligt for at sikre, at leverandørerne opfylder både lovkrav og Fords standarder.

”En stærk etik og ansvarlig virksomhedsdrift er fundamentet for vores virksomhedsfilosofi. Den viser vores kunder hvad vi som virksomhed står for,” fortæller Bill Ford, Ford Motor Company Executive Chairman. ”At blive udnævnt som en af verdens mest etiske virksomheder udtrykker Fords kerneværdier – og den viser, at vores medarbejdere bliver ved med at træffe de rigtige valg – hver dag.”

Ethispheres liste over verdens mest etiske virksomheder anerkender de virksomheder der tager en aktiv rolle i samfundet eller arbejder for en positiv forandring. Disse virksomheder tager højde for medarbejdere, investorer, kunder og andre interessenter når der skal tages beslutninger – mens deres værdier og kulturer er på linje med de beslutninger, der træffes hver dag.

”De virksomheder vi hædrer som verdens mest etiske, har en særlig reaktion overfor de skiftende forventninger i vores samfund og de konstante omdefineringer af love og regler,” fortæller Timothy Erblich, Ethispheres Chief Executive Officer. ”Vi har set hvordan Ford reagerer på disse udfordringer, mens de stadig investerer i det samfund de befinder sig i – og omfavner etiske strategier over hele kloden.”

Se nyheder fra Ford her

Kontakt osSe flere nyheder

Nyhed uploadet: 20-03-2017

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/S