Ford GT kommer til Danmark - to danskere er blandt de udvalgte købere

19-08-2016

Ford har en klar plan med den mest ventede superbil i årtier: Den nye Ford GT skal ses, høres og køres. Ford GT skal ikke være en superbil, der gemmes væk i en kælder for blot at stå og samle støv, og derfor har en ansøgningsproces gjort, at Ford har fundet frem til de helt rette kommende ejere af den mere end 600 hk stærke sportsvogn – kun 500 biler forventes at blive produceret. Hele to ud af de 500 Ford GT kommer på danske hænder, og den tidligere racerkører Jason Watt er en af de udvalgte

•En produktion på kun 500 styk af den nye Ford GT er planlagt – produktionen starter i slutningen af 2016 •Da ansøgningsprocessen for potentielle købere til den exceptionelle superbil var gennemført, havde hele 6.500 sendt en ansøgning •Af de 500 udvalgte kommende Ford GT-ejere, som Ford arbejder videre med, er der udvalgt hele to danskere – den ene er tidligere racerkører Jason Watt •Den nye Ford GT har en højtydende sekscylindret 3,5-liters EcoBoost-motor med forventet over 600 hk og et karrosseri i letvægtsmaterialet kulfiber

Med et så lille produktionstal som 500, er den nye Ford GT så eftertragtet, at ordet samlerobjekt på ingen måde dækker, hvor eftertragtet den exceptionelle superbil bliver. Men ordet samlerobjekt ønsker Ford heller ikke at hæfte på sin nye supersportsvogn, for den nye GT er ikke lavet til at blive gemt væk i en garage som et investeringsprojekt; den nye GT er lavet til at blive set, hørt og kørt. Derfor vil de blot 500 biler blive solgt til kunder, som ikke blot har en kærlighed til mærket Ford, men som også aktivt vil bruge superbilen på veje og baner verden over.

Ford lancerede derfor et online-ansøgningsprogram, som i 30 dage gav potentielle købere og håbefulde mennesker fra hele verden adgang til at komme den nye Ford GT et skridt nærmere. På blot 30 dage har mere end 6.500 personer udfyldt spørgeskemaer, og processen har nu givet Ford mulighed for at udvælge 500 potentielle kommende ejere af superbilen. Nåleøjet var usædvanligt lille, og de 500 mennesker er udvalgt for på en gang at sprede budskabet om en af nutidens og fremtidens mest spændende biler og samtidig til intensivt at bruge superbilen, som er resultatet af utrætteligt arbejde hos de ansatte i Ford Performance.

To danskere er blevet godkendt

Alle interesserede har kunnet ansøge om at få adgang til at købe en af de blot 500 nye Ford GT, der bliver produceret over de kommende to år, og tanken om en mere end 600 hk stærk 3,5-liters V6-motor med Fords effektive EcoBoost-teknologi, et karrosseri i kulfiber og et minimalistisk, men på samme tid smukt og utrolig gennemført interiør, kan få enhver til at drømme om, at en sådan ansøgning ville blive godkendt.

For hele to danskere bliver drømmen om den nye Ford GT til virkelighed, for netop deres ansøgninger er blevet godkendt. To kommende ejere i Danmark er en fantastisk nyhed, og da den ene af de to er den tidligere racerkører Jason Watt, kommer danskerne helt sikkert til at se meget til i hvert fald den ene af de to Ford GT på dansk jord.

”Jeg føler mig virkelig privilegeret over, at jeg er blevet udvalgt til at blive ejer af den nye Ford GT. Jeg tror, jeg falder rigtig godt ind i den idé, Ford har med den nye GT. At den skal ud at køre på vejene, at folk skal se den. Med mig kan Ford være sikker på, at en hel del danskere får chancen for at få en tur i den, for jeg stiller selvfølgelig op til Sportscar Event for at støtte det gode formål med bilen”, fortæller Jason Watt.

I forvejen har Jason Watt en Ford GT fra 2005, som også er blevet flittigt brugt ved events og diverse racing begivenheder.

Jason Watt har efter udvælgelsen som kommende ejer udfyldt et skema med præferencer til farve, fælge og interiør, præcis som alle andre kan lege med drømmene på online-konfiguratoren for den nye Ford GT.

”Det sjove er, at det eneste jeg ved er, at jeg har fået adgang til at bestille en ny Ford. Indtil videre aner jeg intet om antallet af hestekræfter, hvor meget den vejer, og hvor meget den koster. Jeg ved jo, at den lander et stykke over 600 hk, og jeg har hørt rygter om, at den får det bedste forhold mellem vægt og motoreffekt, vi har set på en superbil i mange år. Med en lavere vægt end andre superbiler, tror jeg, den bliver en utrolig bil at køre. Og til alle som mener, det er blasfemi, at en superbil som den nye GT kan have seks cylindre, så siger jeg, at det netop gavner vægten, så den bliver voldsom og fantastisk at køre”, siger Jason Watt.

Produktionen af Fords nye superbil starter i slutningen af 2016. Se meget mere om den nye Ford GT på FordGT.com. Det er endnu uvist, hvornår Jason Watt og den anden udvalgte dansker kan forvente at få deres Ford GT leveret.

Kontakt osSe flere nyheder

Nyhed uploadet: 19-08-2016

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/S