Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
24-03-2015

Tidligere NOMA-kok 'going West' i ny Ford Mondeo

I forbindelse med lanceringen af den ny Ford Mondeo har Ford Motor Company Danmark endnu engang i samarbejde med bureauet Very fået færten af en inspirerende historie. Filmen knytter Ford Mondeo sammen en af dansk gastronomis store skikkelser, en mand som dog indtil nu har været en velbevaret hemmelighed. Resultatet er blevet en smuk film med et universalt budskab.

En mand og hans mission

I lighed med de tidligere film i Fords ”Supporting Succes Against the Odds” film serie, følger vi i filmen ”The Nordic Explorer” en mand på en mission. Den tidligere NOMA-kok Søren Westh afsøger et vinterkoldt dansk landskab i sin Ford Mondeo, på jagt efter nye muligheder med kuriøse ingredienser og en mere bæredygtig måde at tænke madlavning på.

Marketingchef hos Ford, Tom Maxmølris, fortæller om samarbejdet: “Søren var perfekt i forhold til at skabe en anderledes historie om Ford Mondeo. Filmen illustrerer på fineste vis at Ford Mondeo ikke blot er en smuk bil, men en bil i særklasse med hensyn til gennemtænkte løsninger.

Det universelle budskab

Historiens hovedperson er for den brede befolkning et relativt ubeskrevet blad, men i gastronomiens verden er historien en anden. Med et CV der tæller tid som kok hos både NOMA og El Bulli, samt en ledende rolle i den internationale succes Nordic Food Lab, har Søren været med til at sætte dansk gastronomi solidt på landkortet internationalt set - og bærer sin naturlige del af æren for NOMAs sejrsgang i staten af 00’erne og op til i dag. Søren udvikler sig konstant og i dag handler det om noget andet, noget mere end bare det, at skabe nye spændende retter.

”I dag er jeg drevet af en dybt forankret lyst til at give mit bidrag til, at gøre vores samfund mere bæredygtigt. Jeg vil gerne være med til at vise, at vi kan ændre vores madvaner og derigennem ændre de vilkår vi efterlader til den næste generation. På den måde er ”gastronomien” blevet større end bare mig selv”, forklarer Søren Westh.


Nordisk æstetik

I samarbejde med bureauet Very og pladeselskabet Fake Diamond, har Ford sat scenen for at hylde på en gang den dynamiske danske natur og fauna, samt deres komplimentære smukke Mondeo, som Lene Dahlquist, Public Affairs Manager hos Ford Danmark forklarer: ”Vores mission med filmen er, at vise hvordan en bil som Mondeo ikke bare bringer dig fra A til B, men samtidig højner æstetikken i din hverdag. Samarbejdet med Søren Westh giver rigtig god mening, idet vi hos Ford – præcis som Søren Westh – kontinuerligt udvikler os, til glæde for den fremtidige forbruger af vores produkter.”.

Se filmen The Nordic Explorer på Vimeo. Se også Fords første film i serien Success against the Odds med surferdrengene fra Oh Dawn, The Worst Idea Ever - DudeNyheder og eventsVilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere