Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
18-03-2015

Fantastiske finansieringsmuligheder hos Ford

Fra Ka til Mondeo, fra B-MAX til S-MAX – frem til den 31. marts tilbyder Ford Credit finansiering på ekstra fordelagtige vilkår gældende for alle nye biler fra Ford. Variabel rente på 0,99% og fast rente på 1,99% ved finansiering.


Sætningen ”jeg skal lige snakke med banken” er sjælden hos Ford-forhandlerne for tiden, for med et fantastisk finansieringstilbud skal kunderne ikke tænke to gange over finansieringsmulighederne. Find yndlingsmodellen i showroomet og få et lån hos Ford Credit med variabel rente på blot 0,99% eller fast rente på kun 1,99% - det kan ikke være lettere.

Frem til den 31. marts kan alle nye biler fra Ford finansieres på disse ekstra stærke vilkår. Og det er uanset, om det er en Ka eller en Mondeo Stationcar, der skal finansieres.

I forbindelse med finansieringstilbuddet fra Ford Credit har Ford rigtig gode tilbud på en række bilmodeller.

Ka Titanium fra kun 975 kr.


Hvis man vælger at købe en Ka 1,2 Titanium til indregistrering inden 31. marts fra lager, opnår man en besparelse på 7.600 kr. Prisen for den veludstyrede og frække Ka Titanium er derefter kun 79.960 kr. ekskl. levering, og med finansiering fra Ford Credit er den månedlige ydelse med variabel rente helt i bund med 975 kr.* For under 1.000 kr. om måneden får man en af klassens sjoveste biler, og som Titanium er Ka fuldt udstyret med fx aircondition, radio/CD-afspiller, tågeforlygter, el-betjente og opvarmede sidespejle og meget mere.

Går man en størrelse op i Fords modelprogram, møder man to fantastiske tilbud på Fiesta - varianterne 1,0 Trend+ og 1,0 EcoBoost Titanium X, som med priser fra henholdsvis 139.980 kr. og 175.660 kr. ekskl. levering er tidens bedste tilbud i klassen – og med finansiering til 1.565 kr. om måneden for 1,0 Trend+ og 1.949 kr. om måneden for 1,0 EcoBoost Titanium X vil der blive rift om det begrænsede antal biler hos Ford-forhandlerne*.

Fiesta 1,0 Trend+ er udstyret med en nøjsom 1-liters benzinmotor med 80 hk, der klarer hele 23,3 km/l og blot udleder 99 gram CO2/km. Standardudstyret omfatter aircondition, radio/CD-afspiller med AUX- og USB-indgang, SYNC Bluetooth med automatisk nødopkald og opvarmede forsæder. Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium X har den dynamiske førertrøje på med Fords prisvindende EcoBoost-motor, der med 100 hk kombinerer kraftoverskud og sparsommelighed på fornemmeste vis – 23,3 km/l og 99 gram CO2/km. Udstyrsniveauet er komplet og luksuriøst med fem døre, 17” alufælge, fartpilot, læder på rat og gearknop, LED-kørelys, automatisk klimaanlæg og meget mere.


Den samlede pakke fra Ford

Når man køber en ny Ford med finansiering gennem Ford Credit behøver man ikke gennemtrawle markedet for at finde en god og prisbillig forsikring – præcis som med finansieringen klarer Ford-forhandleren opgaven for dig. Med Ford Introforsikring betaler man fra helt ned til 1.650 kr. for de første seks måneder for en komplet bilforsikring, og derefter får du som kunde valget at fortsætte forsikringen som en helårlig Ford Forsikring til en konkurrencedygtig pris. Introforsikringen dækker bl.a. erstatningsbil, hvis man skulle komme ud for en skade.


På samme måde er man med Ford Assistance altid dækket ind med vejhjælp med dansk og europæisk dækning. Hvis man løber tør, punkterer eller kører i grøften, uanset om man er på vej fra jobbet eller på vej med familien gennem Europa, står Ford Assistance klar til at hjælpe – 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Den omfattende dækning kommer med alle nye biler fra Ford, og den gælder 12 måneder for personbiler og 24 måneder for varebiler. Og den forlænges automatisk 12 måneder frem, så længe bilen er serviceret på et autoriseret Ford-værksted. Ford Assistance giver på den måde en uundværlig sikkerhed og hjælp, hvis uheldet skulle være ude.

*Se også alle betingelser og kreditomkostninger på www.ford.dk.Nyheder og eventsVilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere