Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
17-03-2015

Ford tilbage med stærke priser på privatleasing

Den dynamiske Focus Stationcar med den prisvindende EcoBoost-motor til kun 3.095 kr. om måneden og den skarpe og veludstyrede Fiesta til priser fra blot 1.895 kr. om måneden viser, at Ford for alvor er tilbage på leasingmarkedet for private.

Ford Focus Stationcar er på mange måder den perfekte familiebil. Den er ikke kun rummelig og sikker, den er også udstyret med en prisvindende EcoBoost-motor, der gør den både suveræn i trafikken og yderst økonomisk. Læg dertil de roste og anerkendte køreegenskaber, som giver en helt uovertruffen komfort og dynamik, og man står med en bil, der står højt på rigtig mange danskeres ønskeliste.

Nu gør Ford det muligt for endnu flere danskere at invitere Focus Stationcar ind i familien: med en engangsudbetaling på blot 9.995 kr. og en leasingydelse på kun 3.095 kr. om måneden* for Focus Stationcar 1,0 EcoBoost Trend er man sikret en topmoderne og veludstyret bil, som kan klare alle familiens opgaver. Den skarpe pris viser for alvor, at Ford satser på leasing for private.

Den rummelige og dynamiske Focus Stationcar 1,0 EcoBoost Trend har under motorhjelmen den prisvindende EcoBoost-motor, som trods sin slagvolumen på 1 liter yder 125 hk og 170 Nm. Benzinmotoren har vundet titlen som International Engine of the Year, den bedste motor i verden, tre år i træk, og en af de mange overbevisende grunde til sejren er den fremragende brændstoføkonomi – i denne udgave af Focus Stationcar klarer den hele 20,8 km/l i gennemsnit og har en CO2-udledning på kun 110 gram per kilometer.

Ford har valgt, at den i forvejen rigtig veludstyrede Trend-variant af Focus Stationcar som standard skal komme med et opsigtsvækkende standardudstyr, der er næsten uhørt på leasingmarkedet for private. Således kommer Focus Stationcar 1,0 EcoBoost Trend med Ford SYNC II med Bluetooth, stemmestyring og automatisk nødopkald, den 8” store touch screen med indbygget navigation, klimaanlæg med to zoner og metallak. Udstyrsdetaljer som læderrat, fartpilot med hastighedsbegrænser og opvarmede forsæder er naturligvis også standard.

Ford stopper imidlertid ikke ved det attraktive tilbud på Focus Stationcar, men introducerer samtidig et usædvanligt godt tilbud på variabel privatleasing af den skarpe Fiesta.

Med en engangsudbetaling så lav som 4.995 kr. får man med Fiesta 1,0 Trend+ adgang til minibilsklassens mest velkørende model, og den månedlige leasingydelse er så opsigtsvækkende som designet. De første 12 måneder er ydelsen per måned på 2.895 kr., hvorefter den tager et kraftigt dyk til usædvanligt lave 1.895 kr. i de efterfølgende 24 måneder. Ford er yderst glade for at kunne præsentere et så prisbilligt tilbud, som gør det muligt for rigtig mange danskere at få egen bil.

Når man leaser den skarpe Fiesta, får man en økonomisk 1-liters benzinmotor med 80 hk, der givet et gennemsnitsforbrug på 23,3 km/l. Dertil kommer et omfattende standardudstyr med aircondition, Ford SYNC med Bluetooth og automatisk nødopkald, opvarmede forsæder, fjernbetjent centrallås, radio/CD-afspiller og det innovative Ford MyKey, der giver mulighed for at indstille den ene nøgle med bl.a. tophastighed og lydstyrke på audiosystemet, hvis der fx er en ung bilist i familien.Nyheder og eventsVilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere