Ford inspirerer fimabilsbilister til den næste ferie

22-01-2015

Vinsmagning i Toscana? Mountainbiking i alperne? Vildsvinejagt i Polen? Ford står nu klar med en ny online rejseportal til de tusindvis af firmabilsbilister, vildmarksentusiaster og storbyfans, der hvert år drager mod nye rejsedestinationer med bilen som transportmiddel. Via nyttig viden om alt fra sundhedsforsikring og ferieklargøring af bilen til rejseblogs og guides til de bedste destinationer klædes brugeren på til livet på landevejen.


Ford lancerede i 1965 Traveller's Cookbook til eventyrlystne folk på farten, der for eksempel havde brug for tips til, hvordan man koger en hummer på stranden. Og selv om tidens tendens nu peger mere i retning af palæokost i vildmarken, er ønsket om at opsøge og dele de gode oplevelser stadig det samme. Derfor lancerer Ford nu OutOfOffice.tips – en online rejseportal med fokus på firmabilsbilister, som også bruger deres firmabil privat.

Bilferien i centrum 
Mange rejsende søger i stigende grad alternativer til de traditionelle rejseformer, der bookes gennem rejseselskaberne, og planlægger i stedet ferien i overensstemmelse med deres individuelle behov. Med OutOfOffice.tips kan de rejsende med afsæt i firmabilen hente inspiration til den næste ferie samt søge konkrete informationer om stort og småt til gavn på selve rejsen såvel som ved slutdestinationen. OutOfOffice.tips leverer alt lige fra rejseblogs, tips og gode råd, huskelister til ferien, madopskrifter, rutebeskrivelser, lovgivningsinfo og frem for alt nyttige informationer, hvad enten det er primitiv vildmarksferie eller feinschmecker-vinsmagning i Toscana, der er i fokus.

- Med OutOfOffice.tips får brugeren en portal, der samler central viden på ét sted. Her findes information om både trafiklovgivning og sikker montering af cykelanhængeren, men også om, hvordan en nedlagt fasan tilberedes på et rejseblus, eller hvor man finder områdets bedste skipister, forklarer Lene Dahlquist, der er pressechef hos Ford.


Interaktivt kort deler oplevelserne

Såvel bilferie-entusiaster som anerkendte skisports- og fritidseksperter deler ud af deres viden på OutOfOffice.tips. Igennem blogindlæg, billeddeling og tips om alt fra de bedste motorvejsrestauranter igennem Tyskland, skønne fiskesøer i Sverige til den smukkeste vandrerute i Slovakiet kan læserne lade sig inspirere, såvel som inspirere andre rejselystne.

Alle brugernes tips til de gode oplevelser samles og deles via et interaktivt kort over Europa. Hver eneste destination på kortet rummer således uploadede billeder, relevante tips, personlige beretninger mv., som gør andre rejsende klogere på, hvilke oplevelser og muligheder, som venter ad den givne rute.


Klæder brugeren på til rejsen 

OutOfOffice.tips er opdelt i forskellige indholdssider, der bl.a. tager udgangspunkt i primært firmabilsbilisters ferieform. Indholdssiden ”Skiferie” giver tips til alt fra hemmelige pister til den bedste pakketeknik for skiudstyr i bilen, ligesom siden ”Trekking” gør brugeren klogere på alt fra madopskrifter til uopdagede vandreruter. Under kategorien ”Jagt” kan der hentes nyttig viden vedr. sikker transport af våben, det europæiske våbenpas, vildttilberedning i det fri mv. Og så kan man lade sig inspirere til nye ruter og optimal cykelopbevaring i bilen under ”Biking”.

- Der er utallige aspekter, som den moderne rejsende skal forholde sig til, inden bilen pakkes, og man drager af sted på ferie. Det er det vores målsætning, at OutOfOffice.tips skal indgå som et naturligt led i planlægningen af bilferie, så brugerne altid er godt klædt på, uanset hvor turen går hen, konkluderer Lene Dahlquist. 

Gå selv på opdagelse i OutOfOffice-universet 

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/S


Anmeldelser