Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
01-12-2014

Fuldt spækket mikrobil fra kun 79.990 kr.

Ford sænker prisen på Ford Ka Titanium med 7.600 kroner. Resten af året kan du få en Ford Ka i højeste udstyrsversion, spækket med lækkert udstyr til kun 79.990 kr.

Ford Ka har længe været et godt bud på en billig bil. Ford Ka Trend, som er den billigste udstyrsvariant, har i lange perioder haft titlen som Danmarks billigste bil. Den variant kan lige nu fås til 65.990 kroner. Men nu sænker Ford prisen på Titanium-udgaven, som er den højeste udstyrsvariant, med hele 7.600 kroner.

Udstyrsvarianten Ford Ka Titanium byder på udstyr som for eksempel audio-system med radio/CD-afspiller, aircondition, tågeforlygter, tripcomputer, kabinelys med forsinket slukkefunktion, tonede bagruder og 50/50 split-bagsæde. Indtil d. 31/12 fås dette til kun 79.990 kroner.

Selvom Ford Ka er en lille bil, er der ikke gået på kompromis med sikkerheden. Ka’en er bygget op omkring Fords anerkendte IPS-system - en totalt integreret sikkerhedsteknologi, som omfatter airbags til fører og passager, side- og gardinairbags, trepunktsseler med selestrammere og antidyksæder. Desuden er ESP og ISOFIX-beslag standard.

Hos Ford er der ingen bonus for ventetid. Ford forhandlerne har således over 600 Ka Titanium-modeller klar til levering inden året udløber – nogle er rene Titanuim modeller til 79.990 kroner mens andre fås med varierende ekstraudstyr.

”Hos Ford ønsker vi, at kunderne i segmentet har de bedste muligheder for at finde det, der passer dem bedst – hvad enten det er en Ford Ka i den absolut laveste prisklasse eller en topudstyret Ford Ka til en uhørt god pris”, udtaler administrerende direktør Jakob Alkil.

Har du ikke lige hele beløbet på lommen her i december, tilbyder Ford Credit en meget attraktiv finansiering. Ford Ka kan finansieres fra 943 kroner om måneden igennem Ford Credit med en variabel rente på 1,49% og en fast rente på 2,49%.*

Priserne gælder alle Ford Ka indregistreret til og med 31. december 2014. Udvalget af modeller, farver og ekstraudstyr kan være begrænset. Priserne er ekskl. leveringsomkostninger. Se alle betingelser- og kreditomkostninger ved eventuel finansiering på www.ford.dkNyheder og eventsVilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere