Vigtig info: Covid-19 (opdateret)

Ny Ford Mondeo kåret til Årets Firmabil 2015

03-11-2014

Årets Firmabil, den spritnye Ford Mondeo er netop blevet kåret til BusinessBilen 2015.


Juryen bestod af motorjournalister fra Morgenavisen Jyllands Posten, en ergoterapeut samt otte erfarne billister og medlemmer af Business Danmark, som tilbringer en stor del af deres arbejdsdag bag rattet på de danske veje. Juryen lod sig imponere af Ford Mondeos mange kvaliteter, hvilket efterlod konkurrenterne i finalen VW Passat, Volvo V60 og Audi A4 til sekundære placeringer.

- Ford Mondeo er stor, meget velkørende og ufattelig komfortabel. Det en adræt bil, som samtidig sluger alle vejens ujævnheder, ligesom den har et meget appellerende design. Og så betyder det selvfølgelig også noget, at Ford Mondeo har et yderst attraktivt beskatningsgrundlag, forklarer Jens Ehlers fra Jyllands Posten om baggrunden for sejren.


Det er niende gang fagforeningen Business Danmark og Jyllands Posten kårer BusinessBilen 2015.


I kabinen opleves et helt nyt komfortniveau. Som den første bil i klassen fås Ford Mondeo med elektrisk justerbart rat med memory-funktion samt varme. En anden mulighed er 10-vejs el-justerbare sæder, som tilpasser ergonomien til den individuelle fører og som automatisk husker op til tre forskellige indstillinger. Sidst, men ikke mindst kan Ford Mondeo udstyres med særlige massage-sæder, som via 11 indbyggede luftpuder giver massage under kørslen for den ultimative komfort på langturen.


Den spritnye Ford Mondeo er også med helt fremme i førerfeltet til titlen som Årets Bil i Danmark 2015. De danske motorjournalister (MKD) har udvalgt Ford Mondeo fra den indledende runde og sendt den direkte i finalen sammen med seks konkurrenter. Den endelige vinder af Årets Bil i Danmark 2015 kåres den 26. november, hvor jurymedlemmerne fra Motorjournalisternes Klub i Danmark mødes for at udvælge og kåre vinderen ved et stort anlagt arrangement i København. 


Den nye Ford Mondeo, som er bygget på Fords helt nye CD-platform, er på vej til Danmark. Den første weekend i det nye år fejres lanceringen af Ford Mondeo i Danmark med et storslået åbent hus hos alle Ford-forhandlerne. 

Priserne starter ved kr. 397.600 ekskl. levering og i firmabilsøjemed fås Ford Mondeo til et beskatningsgrundlag fra 288.896 


Kontakt osSe flere nyheder

Nyhed uploadet: 03-11-2014

Nyheder og events

Aktuelle tilbud

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/SAnmeldelser