SYNC 2 giver bilister fuld stemmekontrol

25-09-2014

Nu gør Ford det mere end almindelig svært, at finde gode undskyldninger for ikke at holde hænderne på rattet under kørsel. Med det helt nye, stemmestyrede kommunikationssystem SYNC 2, bliver det nemt at styre alt fra navigation og mobiltelefoni til klimaanlæg og musik.

Systemet vil endda reagere på stemmekommandoen ’jeg er sulten’ (på engelsk) og foreslå restauranter i nærheden, ringe op for bordreservation og anvise ruten til den valgte restaurant.

SYNC 2, som får debut i den nye Ford Focus, er anden generation af Fords prisvindende, stemmestyrede kommunikationssystem. Systemet er blevet udvidet med Michelins restaurationsguide, ligesom stemmekommandoerne er blevet gjort mere simpel.

Systemet er koblet op til en otte tommers farve touch-screen, hvor det er muligt, via split-skærmen, at zoome ind på afkørsler og andre trafikknudepunkter og se 3D-billeder af genkendelige landskabsobjekter.

SYNC 2 kræver end ikke en adresse for at lede hen til særlige attraktioner, man skal blot sige ’Picasso Museet’ eller ’Eiffeltårnet’, hvorefter systemet foreslår korteste rute og guider føreren frem mod målet. Det er tilsvarende nemt at styre bilens klimaanlæg, ringe op til en ven eller at høre yndlingsnummeret fra mobilen eller den medbragte MP3-afspiller stadig med hænderne på rattet.

SYNC 2 byder desuden på Fords prisvindende sikkerhedssystem – Ford automatiske nødopkald – som, automatisk, kalder op til alarmcentralen i tilfælde af en ulykke. Systemet ”kommunikerer” med alarmcentralen på det relevante sprog, alt efter hvilket land man befinder sig i.

SYNC 2 vil også blive introduceret i den nye Ford Mondeo, som får præmiere i den første weekend i 2015, samt i den nye Ford Mustang.

SYNC 2 fungerer på 19 forskellige sprog (dog endnu ikke dansk).

Kontakt osSe flere nyheder

Nyhed uploadet: 25-09-2014

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/S


Anmeldelser