Direktørskifte hos Ford Motor Company Danmark A/S

16-10-2019

Frank Skjærbæk Pedersen er pr. 1. oktober 2019 udnævnt som ny administrerende direktør for Ford Motor Company i Danmark.

Frank Skjærbæk Pedersen er netop udnævnt som ny administrerende direktør for Ford Motor Company i Danmark med virkning fra 1. oktober 2019. Frank er et kendt ansigt hos Ford Motor Company qua sine 13 års erfaring i forskellige roller, senest som national salgschef og tidligere også som salgschef for Ford Credit. Frank har bred erfaring inden for både finansiering og salg efter sine mange år i branchen på både importør- og finansieringssiden, hvor Frank tidligere også har været hos Peugeot Danmark og hos Toyota Financial Services.

Frank Skjærbæk Pedersen afløser dermed Janne Kämäräinen, der vender hjem til Finland, hvor han har valgt at søge nye udfordringer uden for Ford Motor Company. Ford Motor Company Danmark takker Janne Kämäräinen for hans indsats gennem de seneste to år og ønsker ham al held og lykke fremover.

Yiannis Tavanidis, Ford Europas regionale direktør for blandt andet Danmark, udtaler: ”Jeg vil gerne takke Janne Kämäräinen for hans succesfulde arbejde i Danmark. Janne har formået at vækste Fords personbilsvolumen samt markedsandel på det danske marked og har derudover styrket Ford som markedsleder inden for varebiler.” 

Samtidig hilser Yiannis Frank Skjærbæk Pedersen velkommen og er ikke i tvivl om, hvad Franks vigtigste opgave bliver: ”Med Frank Skjærbæk Pedersen har vi fundet den helt rigtige til at tage over. Franks vigtigste fokusområder er opretholdelse og forbedring af den positive salgsudvikling og at finde de bedste måder at arbejde med det mere udfordrende miljø drevet af EU's strammere grænser for CO2-emissioner i 2020.”

Ford Motor Company Danmark byder Frank Skjærbæk Pedersen velkommen i hans nye stilling og ser frem til et spændende samarbejde.

Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Autohuset Vestergaard A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Autohuset Vestergaard A/S