Grundet nye Covid-19 restriktioner er salgsafdelingen lukket for private til og med d. 28. februar. Vi holder åbent online og sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig. Vores erhvervsafdelinger har fortsat åbent for fysiske besøg.


Dette betyder, at du stadig vil kunne opleve samme gode betjening og service i alle vores afdelinger, men at salgsafdelingen kun har åbent for salg online.


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er her, hvis du har spørgsmål. Kontakt os ved at trykke på knapperne herunder eller læs mere længere nede på siden om, hvordan vi hjælper dig med din bil i disse svære tider.

Vær opmærksom på, at der er forskellige restriktioner for privatkunder og erhvervskunder.


For dig, som er privatkunde:

Vi har lukket for fysiske besøg. Men vi sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig. Kontakt os for mere info angående vores åbningstider.

Vores værksteder har fortsat åbent med kontaktfri service.


For dig, som er erhvervskunde:

For erhvervskunder vil der være åbent som normalt. Ønsker du ikke at besøge os fysisk, er vores salgspersonale til rådighed på telefon og mail i hele perioden.

Vores værksteder har fortsat åbent med kontaktfri service.Vi har på baggrund af dette besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en tryg kontakt med os:

 • Du kan aflevere din nøgle i vores nøgleboks, hvis det ønskes, hvorefter vi sørger for at lave bilen og sender dig et Gratis Video Check, hvis der er noget ud over det som er aftalt.
 • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.
 • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger i denne tid handsker og din bil samt nøgle afsprittes på alle berøringsflader inden overlevering.
 • Vi har skærpet vores klargøring i forhold til testkørsel, så du som kunde kan være sikker på, at alle bilens berøringsflader, herunder bilnøgle, rat, gearknop, håndbremse, ind- og udvendige dørhåndtag, trykskærme samt andre knapper omkring førerpladsen, er omhyggeligt afsprittet.
 • Vi tilbyder fri afbenyttelse af håndsprit i alle afdelinger og vi beder dig spritte dine hænder af ved ankomst.
 • Vi giver ikke længere hånd men byder stadig velkommen med et smil.
 • Vi holder en vis afstand i det fysiske rum – både mellem kollegaer og kunder.
 • Er der flere hold kunder i butikken der ønsker at se samme bil bliver det gjort i hold.
 • Vi er online tilgængelige enten via en fremvisning på Facetime eller Skype. 
 • Her bruger vi mundbind. 


Vi holder åbent og står klar til at hjælpe dig, både fysisk (for erhverv og service) og digitalt 

Er du på udkig efter ny bil, så står vi klar til at hjælpe med råd, vejledning og fremvisning, med de anbefalede forbehold. 

 • Vi har åbent på vores chat til kl. 22.00. Find os på chatten ved at klikke her.
 • Vi kan lave en digital fremvisning af bilen med Skype eller Facetime. 
 • Du kan få en digital bilvurdering af din bil (vælg "Beregn byttepris" herunder)

Desuden;

 • Bliver bilerne som er udstillet i butikkerne samt bilerne der bliver brugt til prøvekørsler ofte sprittet af.
 • Har vi selvfølgelig håndsprit fremme i alle vores afdelinger, vi giver ikke hånd og vi holder afsted både til jer kunder og vores kollegaer. 


Få din bil på værksted uden fysisk kontakt med vores ansatte

Du vil som kunde have mulighed for at aflevere din bilnøgle i vores nøgleboks, nøgleindkast eller lignende, uden for vores værksteder, såfremt du ønsker dette.

Når vores teknikere kører din bil ind på vores værksted, så benytter de handsker, så de ikke kommer i kontakt med bilens rat, gearknop eller dørhåndtag.

Vi vil ligeledes have mulighed for at kunne aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.

Ønsker du at benytte denne løsning, så kontakt dit nærmeste værksted.Skulle du have spørgsmål, så kontakt os endelig på tlf. 63 13 41 40

Kontakt osSe flere nyheder