En ukendt faktor ved at eje en bil, er de uforudsete udgifter. Med en Serviceaftale fra Autohuset Vestergaard får du tryghed, sikkerhed og køreglæde for alle pengene.

Du har mulighed for at vælge mellem to aftaler: en Tryghedsaftale eller en Basisaftale.

Vælger du en Tryghedsaftale, er du for en fast lav ydelse hver måned, sikret fuld service med originale reservedele og uddannede serviceteknikkere, samt gratis vejhjælp. Derudover får du gratis opfyldning af sprinklervæske og olie mellem serviceeftersynene, du skal blot komme ind forbi værkstedet, så klarer vi det mens du venter.

Vælger du en Basisaftale, er du sikret at opretholde garantien på bilen, hvilket er en fordel den dag den skal sælges igen. Derudover får du 10% rabat på arbejdsløn og originale reservedele. Den månedlige ydelse for denne aftale, dækker for service i denne periode. Efter at garantien udløber på bilen, opnår du med en Basisaftale kulance på bilen. Dette betyder, at hvis du opdager væsentlige fejl på bilen efter garantien er udløbet, så får du en pengebeløb til en udbedre denne fejl.

Spørg din salgskonsulent eller værkfører for yderligere informationer. Find din lokale Autohuset Vestergaard Ford filial i enten Odense S, Kolding, Horsens eller Nærum.